Δήμος Ιητών: Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Εγκατάστασης των 114 Αυτόνομων Φωτιστικών Σωμάτων LED

Δήμος Ιητών: Ολοκληρώθηκαν οι Εργασίες Εγκατάστασης των 114 Αυτόνομων Φωτιστικών Σωμάτων LED

Η MES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ολοκλήρωσε εμπρόθεσμα και με επιτυχία όλες τις επιμέρους εργασίες που σχετίζονται με την αναβάθμιση του οδοφωτισμού σε κεντρικούς οδικούς άξονες του Δήμου Ιητών, με το έργο να βρίσκεται πλέον στη φάση της εγγυημένης λειτουργίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η εταιρεία θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία του, προβαίνοντας στις προβλεπόμενες εργασίες συντήρησης και θα αναλάβει την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης ενδέχεται να προκύψει.

Τα 114 αυτόνομα φωτιστικά σώματα LED, τροφοδοτούμενα από μπαταρία η οποία φορτίζεται με Φωτοβολταϊκό στοιχείο επί του ιστού τοποθέτησής του, έχουν κατά προτεραιότητα εγκατασταθεί στους βασικούς κόμβους του υπεραστικού οδικού δικτύου, σε σημεία όπου η ορατότητα είναι χαμηλή και οι συνθήκες οδήγησης δύσκολες, καθώς και σε δρόμους περιορισμένου πλάτους, ειδικά στην περιοχή του λιμανιού, όπου υπάρχει αυξημένη κίνηση πεζών και οχημάτων.

Με αυτή του την πρωτοβουλία, ο Δήμος Ιητών διαδραματίζει ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης. Ο φωτισμός LED όχι μόνο ενισχύει την ορατότητα και την ασφάλεια στους δρόμους, αλλά παράλληλα συνεισφέρει σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στη συνολική εξοικονόμηση δημοσίων δαπανών. 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου Ιητών εδώ: www.ios.gr/εργασίες-εγκατάστασης-των-114-αυτόνομων/

 

Μενού