Προμήθεια Ηλεκτροκίνητου Minibus 6 θέσεων & συνοδού σταθμού φόρτισης αυτού.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

Η MES Ενεργειακή Α.Ε. ανέλαβε την προμήθεια ενός (1) Ηλεκτροκίνητου Mini Bus 6 θέσεων καθώς και του συνοδού σταθμού φόρτισης αυτού για λογαριασμό του Δήμου Ναυπλιέων.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία μας παρέδωσε ένα ηλεκτροκίνητο mini λεωφορείο της εταιρείας ESAGONO ENERGIA, μοντέλο GRIFO BB SHUTTLE 7/8 SEATS καθώς και ενός (1) σταθμού φόρτισης τεχνολογίας AC με δύο εξόδους φόρτισης. Το προσφερόμενο ηλεκτροκίνητο mini λεωφορείο, είναι αμιγώς ηλεκτρικό, μονώροφο, μηδενικών ρύπων με αυτονομία τουλάχιστον έως 100 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση. Το προσφερόμενο mini λεωφορείο μπορεί να μεταφέρει τουλάχιστον 6 άτομα πλέον του οδηγού και μιας θέση ΑμΕΑ..

Ο κάθε σταθμός φόρτισης αποτελείται από 4 ρευματοδότες βαρέους/βιομηχανικού τύπου για ηλεκτρικά οχήματα (σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60884) της εταιρίας SCHNEIDER ELECTRIC και μοντέλο PRATIKA Green Premium, οι οποίοι είναι στιβαροί και κατάλληλοι για χρήση σε εξωτερικούς και εκτεθειμένους χώρους. 

Η χρήση της ηλεκτροκίνησης συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της ποιότητας των κατοίκων και των επισκεπτών αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος (μείωση ατμοσφαιρικής ρύπανσης, ηχορύπανσης, μείωση εκπομπών αερίων).

 

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΥ

  • Ηλεκτροκίνητο minibus 6 θέσεων
  • Σταθμός φόρτισης
  • Αυτονομία τουλάχιστον έως 100 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση
Μενού