Προμήθεια 3 ηλεκτροκίνητων τετράκυκλων φορτηγών με ανατροπή και πλυστικό στον Δήμο Θεσσαλονίκης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΡΓΟΥ

H MES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. ανέλαβε, για λογαριασμό του Δήμου Θεσσαλονίκης την προμήθεια 3 ηλεκτροκίνητων τετράκυκλων φορτηγών MELEX 391.1 (5kW/48V) με ανατροπή και πλυστικό για τη για τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Μηχανικών Μέσων.

Τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα τετράκυκλα φορτηγά διαθέτουν τα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία τους, έχοντας σύστημα ανατροπής αλλά ειδική σχεδίαση για πλυστικό σύστημα. Ο σχεδιασμός αλλά και η κατασκευή τους ακολουθεί όλους τους διεθνής κανονισμούς, προσφέροντας διεθνή αξιοπιστία διαθέτοντας ISO 9001, ISO 14001 & ISO 45001. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για να λειτουργούν σε περιοχές με στενούς δρόμους, τουριστικές περιοχές αλλά και να κινούνται ευέλικτα στον αστικό ιστό. Ο σχεδιασμός τους έχει γίνει έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση τόσο στην οδική συμπεριφορά / αυτονομία όσο και στην ασφάλεια των επιβαινόντων. Πληρούν όλες τις υπάρχουσες διατάξεις ώστε να είναι δυνατή η κυκλοφορία τους στην Ελλάδα με νόμιμη άδεια κυκλοφορίας μιας και διαθέτει Ευρωπαϊκή & Ελληνική Έγκριση Τύπου. 

Το ηλεκτρικό μοτέρ τεχνολογίας AC και συνεχόμενης ισχύος 5 kW, είναι μηδενικής συντήρησης, αθόρυβο και με μεγάλη ροπή ίση με 14 Nm δίνοντας μέγιστη ικανότητα αναρρίχησης έως 20%. Μπορεί να μεταφέρει με άνεση και ασφάλεια δύο (2) επιβάτες, διαθέτει κιβωτάμαξα μήκους 1.750 mm (από τις μεγαλύτερες στη κατηγορία του) και με καθαρό ωφέλιμο φορτίο που ξεπερνάει τα 600 kg.

Τα ηλεκτροκίνητα τετράκυκλα φορτηγά MELEX 391.1 είναι κατασκευασμένα από ανώτερης ποιότητας υλικά, σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανόνες Ασφαλείας και Πιστοποίησης. Διαθέτουν άριστη αισθητικά εμφάνιση και ποιότητα βαφής και φέρουν όλο τον προβλεπόμενο από τους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς κανονισμούς εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας όσον αφορά την πρόληψη των ατυχημάτων και την προστασία των εργαζομένων.

Ακόμη ένα καινοτόμο έργο της MES Ενεργειακή Α.Ε. που φέρνει έναν δήμο της χώρας μας, ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία του περιβάλλοντος καθώς οδηγεί στη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και της ηχορύπανσης, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιεί τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και προωθεί την αποτελεσματικότερη χρήση της ενέργειας.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΡΓΟΥ

  • Ηλεκτροκίνηση
  • Δήμος Θεσσαλονίκης
  • Προμήθεια 3 ηλεκτροκίνητων τετράκυκλων φορτηγών με ανατροπή και πλυστικό
Μενού