Συμμετοχή στην Έκθεση Intersolar Europe 2022

Συμμετοχή στην Έκθεση Intersolar Europe 2022

Στελέχη της MES ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε. συμμετείχαν και φέτος στην έκθεση Intersolar Europe, που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Μαΐου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Messe München στο Μόναχο. Στην έκθεση, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για τη βιομηχανία της ηλιακής ενέργειας, συμμετείχαν 1.356 εκθέτες από 46 χώρες, ενώ παραβρέθηκαν περισσότεροι από 65.000 επισκέπτες από 149 χώρες.

Στην έκθεση Intersolar Europe, παρουσιάστηκε πλήθος πρωτοπόρων λύσεων για την επίτευξη μιας βιώσιμης και ασφαλούς παροχής ενέργειας, που στοχεύει στην αναχαίτιση της κλιματικής αλλαγής. Συζητήθηκαν σύγχρονες τάσεις της βιομηχανίας, όπως ο συνδυασμός φωτοβολταϊκών συστημάτων (PV) με συστήματα αποθήκευσης (storage), η φόρτιση ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, η ενσωμάτωση των ΦΒ στη γεωργία (Agri-PV), καθώς και η εγκατάσταση ΦΒ σε υδάτινες επιφάνειες (floating PV).

Όλοι οι συμμετέχοντες μοιράζονται τον κοινό σκοπό για απανθρακοποίηση του ενεργειακού τομέα και παροχή ενέργειας εξ ολοκλήρου από ανανεώσιμες πηγές. Στην αναφερόμενη έκθεση δόθηκε η ευκαιρία για συζήτηση και ανταλλαγή πρωτοπόρων ιδεών που θα δώσουν άμεσες και αναγκαίες λύσεις για την ελάττωση του αντίκτυπου της παραγωγής ενέργειας στον πλανήτη.

Μενού